úterý 29. března 2011

Splněná touha

Jak jsem Vám slíbila v předchozím článku, dneska vám prozradím čím jsem v pondělí pobuřovala své ctihodné spolubčany. Ale pěkně od začátku. Měla jsem touhu. Odporně povrchní touhu. Po legínách. Ale ne jen tak ledajakých. Nechtěla jsem ani koženkové, ani latexové ale obyčejné látkové. Jenže s každou nohavicí jinak barevnou.




Jenže jsem nějak pořád nehohla najít svoje srdcovky(a hlavně takové,aby nestály majlant,přeci jenom to není zrovna základní nadčasový kousek:D)
. Tak jsem si je ušila. Na to,že to byl můj první boj se šitím podle Burdy docela spokojenost.


Doma ze mě měli velkou legraci. Ještě větší legraci jsem však měla já z reakce okolí,když jsem je v pondělí venčila.  A to právě způsobilo ono pobouření. Nikde mi nic nekoukalo, nebyla jsem nahá,jenom jsem prostě měla každou nohavici jinak barevnou,ale lidi stejně koukali jak kdybych na sobě měla šál ze staženého kojence. A já se smála. Asi je budu venčit častěji. Člověk by neřekl,že díky tomu,že si oblečete jen trochu nekonvenční kus oděvu můžete pořádat malý sociologoský průzkum.
 A co vy na ně? Myslíte si,že jsem blázen? Častovali byste mě nelichotivými komentáři? Nebo je Vám to putna? A co na to Jan Tleskač?

13 komentářů:

  1. :) jsou dobré , já mám moc ráda tyhle nekonvenční věci a šokování lidí mi přijde vtipné a reakce lidí mě moc baví :) takže za mě anoooo !!

    OdpovědětVymazat
  2. to je dobre ze si sokovala... me prijde ze obcas sokuju i s uplne obycejnyma hadrama... a jeste se u toho drze usmivam :-) to na tom nejvic miluju, divat se tem lidem do oci a usmivat se... jaka to drzost :-)

    takze ja plne schvaluju!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. já občas nosim každou botu jinou. jsou úplně prťavý, člověk by řek, že nejsou ani vidět a stejně na mě každej čumí:-)

    OdpovědětVymazat
  4. to je strašne super!! ja by som brala tiež nejaké, si šikuľka!!

    OdpovědětVymazat
  5. jé... moje ségra se taky menuje tereza a nosí každou botu jinou :-D
    šokovat je třeba. navíc ten reflexní samet je naprosto dokonalej! akorát nemáš tu černou nohavičku o kousíček kratší ? :-D

    OdpovědětVymazat
  6. preco by si mala byt blazon?ved je to stylove!

    OdpovědětVymazat
  7. uzasny. Takova uz je zdejsi povaha... nekdo vypada jinak a hned na ne koukaji divne. Je pravda, ze ja bych se taky podivala, ale s obdivem jak dobry to je!!

    OdpovědětVymazat
  8. zajimalo by me, odkud jsou ty krasny zelenomodry puncochace...

    OdpovědětVymazat
  9. stejná otázka jako Anonymní, ty zelenomodrý potřebuju! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já bych se dívala! A dívám se po ostatních, když mají na sobě něco vyjimečného. Ale není to myšleno zle, prostě se ráda pokoukám.))

    OdpovědětVymazat
  11. Ty dvoubarevný punčochy jsou z American Apparel-mají je v několika barevných variantách

    OdpovědětVymazat