středa 12. ledna 2011

Jako v lakovně

Dnes pro Vás mám odporně konzumní příspěvek. Nejsem žádná dámička,co by trávila denně deset hodin v koupelně, ale bez nalakovaných nechtů mě téměř neuvidíte. Jednak proto že se mi to líbí,ale má to i své praktické důvody-když děláme grafiku, barvu zpod nechtl prostě nedostanete a pod černým lakem to není vidět a taky se mi nechty hrozně lámou a lak je alespoň trošku zpevňuje.

Moje laková sbírka je až obludně obrovská (radši to ani nepočítám),i když si říkám,že bych se měla krotit, vždycky objevím nějaký kousek,který prostě musím mít. Dneska vám představím malý zlomek,který se mnou bydlí na koleji, zbytek mých smradlavých kamarádů možná někdy příště.









A na závěr jedno bonusové video o tom,jak se Batman vyboural, té hudby si nevšímejte, nedošlo mi,že mám zapnuté rádio. Chinasky neposlouchám, popravdě řečeno je nenávidím, ani nevím proč.

2 komentáře:

  1. Ok, sklapávám paty a přiznávám, že se svýma sedmi laky (většinou z nich nakoupenou v posledních dvou měsících) jsem kurňa troškař.

    Víc Batmanů!

    OdpovědětVymazat
  2. 10 laků na koleji, 4 doma. Jsem nudař. Nemám ani modrej. :D
    Jinak já teda když chodím tisknout, tak to musím sundat. Už jsem si párkrát poničila stránku portfolia, že jsem po tom přejela červeným nehtem a čára co ta zvostala nešla dolů..

    OdpovědětVymazat